Beach Club Zakynthos

Deze beachclubs op Zakynthos zijn leuk om uit te gaan!

Top 5 beach clubs op Zakynthos

Het Griekse eiland Zakynthos staat bekend om haar prachtige stranden, azuurblauwe wateren en heerlijke klimaat. Wat is er nu beter dan hier te genieten van de zon, zee en strand? Juist, genieten van deze elementen op een beach club! Zakynthos biedt diverse beach clubs waar je heerlijk kunt ontspannen, genieten van een hapje en drankje en uitkijken over de zee. In onderstaand blog vertellen we je graag waarom het zo leuk is om naar een beach club te gaan op Zakynthos. Ook hebben we een top 5 voor je samengesteld!

1. Cherry Bay

Bij de relaxte strandtent Cherry Bay Beach Club in Laganas, kan je overdag genieten van heerlijke hapjes en drankjes die tot aan je strandbedje worden bezorgd. En ’s avonds verandert deze plek in de hete nachtclub van Laganas! Dans tot in de vroege uurtjes en zie de zon opkomen na een geweldige avond uit in deze te gekke club. Mis ook zeker de Full Moon Party niet, het enige strandfeest op Zakynthos dat je elke maandag bij Cherry Bay Beach Club kan meemaken!

Adres: Laganas Road 881, Laganas 290 92

2. Beachclub Republic

Stel je voor: heerlijk ontspannen op een liggend op een bedje, genietend van de Griekse zon en luxe hapjes en drankjes die voor je geserveerd worden… Klinkt als de perfecte dag bij de comfortabele Beachclub Republic! Voel je als een VIP op deze prachtige locatie met uitzicht op de zee. Maar ook voor een spetterende poolparty op zaterdag moet je hier zijn! Voor slechts €8,- kan je barbecueën onder het genot van geweldige muziek van een te gekke dj. Waar ga jij de dag doorbrengen: op het strand of bij het zwembad?

Adres: Laganas Beach, Laganas 29092

3. Pure Beach Club op Zakynthos

Pure Beach Club is dé plek voor de beste en meest bekende themafeesten op Zakynthos! Wat dacht je bijvoorbeeld van de relaxte Champagne Spray poolparty, waar iedereen een gratis fles champagne krijgt?! Geniet je er zelf van of bespuit je je feestende vrienden? En het grootste feest van Laganas, Addicted, is ook zeker een bezoekje waard! Met optredens van de populairste en meest gewilde artiesten beleef je bij Pure Beach Club het feest van je leven op Zakynthos!

Adres: Laganas, 291 00, Greece

4. Zeros Club

Zeros Club beleef je een onvergetelijke stapavond! De ruime en gezellige dansvloer, indrukwekkende licht- en lasershows en lekkere muziek zorgen ervoor dat Zeros Club een van de populairste hotspots in Laganas is. Daarnaast zal ook het fantastische barpersoneel een onuitwisbare indruk op je maken… Met hun indrukwekkende jongleeracts en vuurspuwkunstjes weten ze je zeker te vermaken! Wil je het iets rustiger aan doen? Neem dan plaats bij de front-bar van Zeros Club, waar je onder het genot van een drankje kunt relaxen en misschien wel je nieuwe vakantieliefde kunt spotten in de barstraat.

Adres: Laganas 290 92, Greece

5. Club Rescue

Op zoek naar een unieke sfeer in een club? Dan moet je hier zijn, deze gezellige discotheek is de perfecte plek om helemaal los te gaan op lekkere muziek en te genieten van verfrissende drankjes geserveerd door het aantrekkelijke barpersoneel. Het adembenemende uitzicht op zee vanaf de dansvloer maakt het ultieme vakantiegevoel compleet in de Rescue Club op Zakynthos!

Adres: Laganas, 291 00, Greece

Voordelen van een beach club op Zakynthos

Waar anders kun je genieten van een heerlijke lunch, terwijl je uitkijkt over het azuurblauwe water van de Ionische Zee? De prachtige stranden en het heldere water van Zakynthos zorgen voor een adembenemend uitzicht vanaf de beach club. Neem plaats op een van de comfortabele ligbedden, geniet van de warme zon op je huid en het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. Het is de ideale plek om even helemaal tot rust te komen, zeker omdat je er ook nog eens kunt verblijven in de beste hotels. Naast de prachtige locatie bieden beach clubs op Zakynthos ook andere voordelen. Zo hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het meenemen van handdoeken en parasols, deze zijn allemaal beschikbaar op de beach club. Ook zijn er vaak douches en kleedruimtes aanwezig, zodat je na een dagje strand weer fris en fruitig naar huis kunt gaan.

Faciliteiten

De meeste beach clubs op Zakynthos beschikken over een zwembad, een bar en restaurant. Hier kun je genieten van verfrissende cocktails, lokale gerechten en heerlijke muziek. Ook zijn er vaak leuke activiteiten te doen, zoals beachvolleybal of watersporten. Zo kun je niet alleen ontspannen, maar ook actief bezig zijn op de beach club. Comfort en luxe zijn ook belangrijke voordelen van een beach club. De ligbedden, parasols en andere faciliteiten zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een comfortabel verblijf op het strand. Daarnaast is het personeel van de beach clubs vaak erg vriendelijk en professioneel, waardoor je je als gast echt in de watten gelegd voelt. Het is dan ook niet voor niets dat vele toeristen ervoor kiezen om een dagje door te brengen op een beach club op Zakynthos.

Heerlijke gerechten en cocktails

Een van de absolute hoogtepunten van een dagje op een beach club in Zakynthos is het proeven van heerlijke lokale gerechten en cocktails. In de Griekse keuken wordt veel gebruik gemaakt van verse ingrediënten en specerijen, waardoor de gerechten vol van smaak zijn. Denk bijvoorbeeld aan verse salades, tzatziki, souvlaki en gegrilde vis. Bij sommige beach clubs kun je zelfs genieten van een barbecue op het strand! Niet alleen het eten, maar ook de cocktails zijn een echte aanrader op Zakynthos. Verfrissende mojito’s, zomerse daiquiri’s en tropische piña colada’s zijn slechts enkele voorbeelden van de uitgebreide cocktailkaart op de beach clubs. Proost!

Adembenemende zonsondergang

Een van de meest betoverende momenten van een dagje op een beach club op Zakynthos is de zonsondergang. De stranden van Zakynthos staan bekend om hun prachtige zonsondergangen (bekijk hier de top 10 plekken mooiste zonsondergangen in Zakynthos) en vanaf een beach club heb je het beste uitzicht op dit schouwspel. Terwijl je geniet van een hapje en drankje, kleuren de lucht en het water langzaam in de meest prachtige tinten rood, oranje en paars. Een perfect einde van een perfecte dag op de beach club.

Tips voor het bezoek aan een beach club op Zakynthos

Om optimaal te kunnen genieten van een bezoek aan een beach club op Zakynthos, zijn er nog een aantal tips die we je willen meegeven:

1. Wees op tijd: vooral in het hoogseizoen kan het druk zijn op de beach clubs. Zorg er daarom voor dat je op tijd bent, zodat je verzekerd bent van een plekje op een van de ligbedden.

2. Neem een handdoek en zonnebrand mee: hoewel de beach clubs beschikken over handdoeken en soms zelfs zonnebrand, is het altijd handig om zelf ook een handdoek en zonnebrand mee te nemen. Zo weet je zeker dat je nooit zonder zit.

3. Kies het juiste moment van de dag: sommige beach clubs hebben een speciaal avondprogramma, terwijl andere juist meer geschikt zijn voor overdag. Kies daarom het juiste moment van de dag om de beach club te bezoeken, afhankelijk van wat je wilt doen.

Aanbieding naar Zakynthos?
Tui

Op dit moment zijn er 65 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Logo Suntip

Suntip

Op dit moment zijn er 66 vakanties beschikbaar.

8,9
4.55/5
Corendon
Corendon

Op dit moment zijn er 71 vakanties beschikbaar.

9,4
4.55/5

Eliza was Here 

Op dit moment zijn er 48 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De Vakantiediscounter

Op dit moment zijn er 82 vakanties beschikbaar.

8,9
4.55/5
Sunweb

Op dit moment zijn er 63 vakanties beschikbaar.

9,4
4.55/5