Romantisch avondje op Zakynthos? 5x tips!

Zakynthos, met zijn adembenemende landschappen en romantische sfeer, is een perfecte bestemming voor een onvergetelijke avond met je geliefde. Of je nu op zoek bent naar een intieme dinerervaring, een serene zonsondergang of een sfeervolle wandeling, Zakynthos biedt talloze mogelijkheden om een romantische avond te beleven. Hier zijn vijf tips voor een perfecte romantische avond op dit betoverende Griekse eiland.

1. Dineren met uitzicht op zee

Voor een onvergetelijke romantische ervaring kun je een tafel reserveren bij een van de vele restaurants langs de kust van Zakynthos. Een uitstekende keuze is het restaurant Dionysos, gelegen in het pittoreske plaatsje Vassilikos. Dit restaurant biedt een spectaculair uitzicht over de Ionische Zee en serveert heerlijke Griekse gerechten bereid met lokale ingrediënten. Geniet van een romantisch diner terwijl je de zon ziet ondergaan en de sterren beginnen te stralen boven de glinsterende zee.

2. Zonsondergang kijken

Een andere must-do voor een romantische avond is een bezoek aan bijvoorbeeld het Kampi Viewpoint. Dit uitkijkpunt biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de westkust van het eiland en is een van de beste plekken om de zonsondergang te bewonderen. De schilderachtige omgeving en de schitterende kleuren van de ondergang zorgen voor een romantische sfeer die je nooit zult vergeten. Neem een kleedje en een fles wijn mee om samen te genieten van dit natuurwonder. Zit je niet in de buurt van Kampi? Bekijk dan een van de andere opties uit onze onze top 10 zonsondergangen.

3. Sterrenkijken op het strand van Gerakas

Voor een meer intieme ervaring kun je een avondwandeling maken op het rustige strand van Gerakas. Dit strand staat bekend om zijn schoonheid en rustige ambiance, vooral na zonsondergang. Wandel hand in hand langs het zachte zand en bewonder de sterrenhemel boven je. Gerakas biedt een serene omgeving die perfect is voor een romantische avond, en het rustige geluid van de golven die tegen de kust slaan voegt een extra dimensie toe aan je ervaring.

4. Verken de blauwe grotten per boot

Een unieke manier om een romantische avond door te brengen, is door een privéboottocht te maken naar de beroemde Blauwe Grotten. Deze natuurwonderen zijn het hele jaar door een betoverende ervaring, maar ze krijgen een extra romantische flair bij schemering. Je kunt een privéboot huren en samen met je geliefde genieten van de magische blauwe tinten van de grotten terwijl de zon langzaam ondergaat. De reflecties en de serene omgeving maken dit tot een bijzonder romantische ervaring.

5. Avondwandeling in Zakynthos-stad

Zakynthos-Stad biedt een charmante setting voor een avondwandeling. Verken de pittoreske straatjes van de oude stad, bezoek de levendige pleinen en geniet van een ijsje of een drankje in een van de sfeervolle cafés. Het stadscentrum biedt een combinatie van historische charme en moderne flair, wat een romantische sfeer creëert. Bezoek ook het Solomos-plein en bewonder de architectuur van de lokale gebouwen terwijl je samen een ontspannen avond doorbrengt.

Aanbieding naar Zakynthos?
Tui

Op dit moment zijn er 65 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Logo Suntip

Suntip

Op dit moment zijn er 66 vakanties beschikbaar.

8,9
4.55/5
Corendon
Corendon

Op dit moment zijn er 71 vakanties beschikbaar.

9,4
4.55/5

Eliza was Here 

Op dit moment zijn er 48 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De Vakantiediscounter

Op dit moment zijn er 82 vakanties beschikbaar.

8,9
4.55/5
Sunweb

Op dit moment zijn er 63 vakanties beschikbaar.

9,4
4.55/5