8x de beste boutique hotels van Zakynthos

Bij het selecteren van de beste boutique hotels op Zakynthos hebben wij gelet op verschillende factoren die bijdragen aan een hoogwaardige vakantie-ervaring. De belangrijkste criteria waren de gastbeoordelingen, luxe faciliteiten, unieke sfeer en locatie. Hotels die een uitstekende service bieden, moderne en stijlvolle kamers hebben, en rustig gelegen zijn, kregen een hogere plaats. Daarnaast heb ik gekeken naar voorzieningen zoals zwembaden, wellnesscentra en gastronomische eetgelegenheden. Deze lijst biedt een diverse selectie van boutique hotels, geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueuze, maar persoonlijke vakantie-ervaring op het prachtige eiland Zakynthos.

Kalamaki, Zakynthos

5/5

Gelegen in Tragaki, is Lesante Blu Exclusive Beach Resort een vijfsterren adults-only resort dat synoniem staat voor luxe en elegantie. Dit hotel biedt een ongeëvenaard uitzicht op de Ionische Zee, met directe toegang tot een prachtig privéstrand. De architectuur van het resort is modern en stijlvol, met strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp dat perfect past in de natuurlijke omgeving. Het resort biedt verschillende soorten suites, waarvan de meeste een privézwembad hebben. Het infinity zwembad lijkt samen te smelten met de zee, wat zorgt voor een adembenemend uitzicht. De faciliteiten omvatten een uitgebreide spa, luxe restaurants met verfijnde gerechten en eersteklas service. Voor wie op zoek is naar een romantische en exclusieve ervaring, biedt Lesante Blu een droomlocatie met privacy en verfijning op maat.

 

Vanaf € 1040,00

Laganas, Zakynthos

5/5
Serenity Luxury Boutique Hotel, gelegen in het rustige Agrilia, biedt gasten een oase van luxe en sereniteit. Het hotel heeft moderne en stijlvolle kamers, met een strak design en oog voor detail. Elke suite is uitgerust met alle moderne gemakken die een luxueuze ervaring compleet maken. De rustige ligging, ver weg van de drukte van Laganas, maakt het ideaal voor koppels die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Het zwembad, omgeven door comfortabele ligbedden, is de perfecte plek om te genieten van de zon, terwijl het hotel ook een uitstekend restaurant biedt met zowel lokale als internationale gerechten. Serenity Luxury Boutique is perfect voor reizigers die luxe, privacy en rust willen combineren in een stijlvol kader.

Vanaf € 1501,00

Tsilivi, Zakynthos

5/5
Palazetto Boutique Hotel is een verfijnd, adults-only hotel gelegen aan het strand van Tsilivi. Dit luxe boetiekhotel biedt een intieme en ontspannen sfeer, perfect voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie. De kamers zijn modern en elegant ingericht, met veel aandacht voor comfort en stijl. Sommige kamers hebben directe toegang tot het zwembad, wat een extra vleugje luxe toevoegt aan het verblijf. Het hotel biedt gasten een prachtig zwembad met uitzicht op zee, waar ze kunnen ontspannen en genieten van de zonsondergang. Met zijn perfecte ligging aan het strand, uitstekende service en elegante ambiance, is Palazetto een topkeuze voor wie op zoek is naar een luxe en romantische vakantie aan de kust van Zakynthos.

Vanaf € 611,00

Kalamaki, Zakynthos

4.6/5
Aeolos Boutique Hotel & Suites biedt een luxe ontsnapping in Kalamaki, met een verfijnd design en moderne voorzieningen. De suites zijn ruim en bieden een serene ambiance met luxe meubels en moderne details. Veel van de suites hebben privézwembaden, ideaal voor wie van privacy en exclusiviteit houdt. De rustige sfeer van het hotel maakt het een perfecte plek om te ontspannen en op te laden, terwijl het strand van Kalamaki op korte afstand ligt, waardoor gasten ook gemakkelijk toegang hebben tot het strand. Het hotel staat bekend om zijn vriendelijke en attente personeel, die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Voor wie op zoek is naar een combinatie van luxe, comfort en rust, is Aeolos Boutique Hotel een uitstekende keuze.

Vanaf € 611,00

Kalamaki, Zakynthos

4.3/5
Nikon Boutique Hotel, gelegen in het hart van Kalamaki, biedt een stijlvolle en moderne ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar een luxe boetiekverblijf. De kamers zijn elegant ingericht, met een frisse en moderne uitstraling, en voorzien van alle nodige faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Het hotel beschikt over een zwembad waar gasten kunnen ontspannen, omringd door weelderige tuinen die een gevoel van rust en privacy bieden. Dankzij de nabijheid van het strand en de uitstekende locatie dicht bij de restaurants en bars van Kalamaki, is dit hotel ideaal voor wie de perfecte balans zoekt tussen ontspanning en verkenning van de omgeving.

Vanaf € 704,00

Argassi, Zakynthos

3.7/5
Mary Elen Boutique Hotel in Argassi is een charmant en comfortabel boetiekhotel dat gasten verwelkomt met een persoonlijke en gastvrije sfeer. Het hotel biedt modern ingerichte kamers die ontworpen zijn om maximale ontspanning te bieden, met comfortabele bedden en verfijnde afwerkingen. Het hotel ligt in het hart van Argassi, op loopafstand van het strand en de vele restaurants, winkels en bars. Ondanks de centrale ligging biedt Mary Elen Boutique een rustige sfeer, met een focus op comfort en ontspanning. Gasten kunnen genieten van de vriendelijke service en de ontspannen ambiance die dit hotel biedt, perfect voor wie een gezellige en ontspannen vakantie wil in het levendige Argassi.

Vanaf € 745,00

Tsilivi, Zakynthos

5/5
Hotel Galaxy in Laganas bevindt zich direct aan zee, ideaal om lekker vaak met je kinderen op het strand te vertoeven, zonder dat je hiervoor ver hoeft te reizen. Het dorp Laganas is op loopafstand, je vindt hier veel leuke terrasjes waar je overdag wat kunt drinken en er zijn heel veel winkeltjes. Dit is een all inclusive hotel, wat natuurlijk ideaal is voor gezinnen. Niemand hoeft te koken, de bedden op te maken of schoon te maken. Lekker veel tijd voor elkaar dus. Er is een kidsclub en je kunt er familiekamers en suites huren. Ideale plek voor een ontspannen vakantie!

Vanaf € 1501,00

Tsilivi, Zakynthos

5/5
Zante Maris Suites in Tsilivi biedt een intieme, luxe ervaring met ruime suites, sommige met privézwembad. Het boetiekhotel combineert natuurlijke materialen met moderne elegantie. De serene omgeving en uitstekende service maken het een populaire keuze voor koppels. Het restaurant serveert verfijnde gerechten, terwijl de spa gasten uitnodigt tot ultieme ontspanning.

Vanaf € 1147,00