Luxe villa huren op Zakynthos. Dit zijn 6 hele mooie opties!

Zakynthos, met zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en luxe voorzieningen, is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie in stijl. Als je op zoek bent naar de ultieme luxe ervaring op dit prachtige eiland, zijn er verschillende schitterende villa’s beschikbaar die aan al je wensen voldoen. Hier zijn zes luxe villa’s op Zakynthos die je absoluut moet overwegen voor je volgende vakantie.

1. Villa Elia

Gelegen in het rustige dorp Vassilikos, biedt Villa Elia een exclusieve en elegante ervaring met een spectaculair uitzicht op de Ionische Zee. Deze villa beschikt over vijf slaapkamers en een prachtig ontworpen buitenruimte met een infinity pool, jacuzzi en ruime terrassen. Het interieur is modern en stijlvol ingericht, met een volledig uitgeruste keuken, een ruime woonkamer en luxe afwerkingen. Villa Elia is perfect voor een gezinsvakantie of een groep vrienden die op zoek zijn naar privacy en luxe.

2. Villa Keri

Villa Keri ligt op een schilderachtige locatie in het dorp Keri, en biedt een adembenemend uitzicht over de zee en de nabijgelegen bergen. Deze villa heeft vier slaapkamers, een privézwembad en een ruime tuin. Het interieur is modern en luxueus, met een open woonkamer en eetruimte, en een volledig uitgeruste keuken. Het terras is ideaal voor het genieten van maaltijden al fresco, met een panoramisch uitzicht dat je niet snel zult vergeten. Villa Keri is een uitstekende keuze voor een luxe en ontspannen vakantie.

3. Villa Calypso

In de regio Laganas vind je Villa Calypso, een luxe villa die perfect is voor wie op zoek is naar een combinatie van privacy en toegang tot lokale voorzieningen. Met zes slaapkamers, een privézwembad en een prachtig aangelegde tuin, biedt deze villa alle comfort en luxe die je kunt wensen. Het interieur is elegant en modern, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Villa Calypso ligt op een korte afstand van het populaire strand van Laganas, ideaal voor zowel ontspanning als verkenning.

4. Villa Artemis

Villa Artemis ligt in de buurt van het dorp Ano Gerakari en biedt een serene en luxueuze setting met een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap. De villa beschikt over vijf slaapkamers, een infinity pool en een prachtig terras met lounge- en eetruimtes. Het interieur is chic en stijlvol, met hoogwaardige afwerkingen en een volledig uitgeruste keuken. Villa Artemis is perfect voor een luxe uitje met familie of vrienden, met een rustige sfeer en prachtig uitzicht.

5. Villa Dionysos

Gelegen in het dorp Tragaki, biedt Villa Dionysos een luxe vakantie-ervaring met een moderne inrichting en een overvloed aan buitenruimte. Deze villa heeft vier slaapkamers, een groot privézwembad en een zonneterras met panoramisch uitzicht over de zee. Het interieur is elegant ingericht, met een open woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en luxe slaapkamers. Villa Dionysos is ideaal voor een luxe uitje met het gezin of een groep vrienden, met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf.

Er is geen video beschikbaar. Je kunt wel de website bezoeken van Villa Dionysos.

6. Villa Olympia

Villa Olympia, gelegen in het schilderachtige dorpje Tsilivi, biedt een luxe verblijf met een prachtig uitzicht over de Ionische Zee. Met vijf slaapkamers, een groot privézwembad en een prachtig aangelegde tuin, biedt deze villa veel ruimte en comfort. Het interieur is modern en stijlvol, met een open keuken en een ruime woonkamer die perfect zijn voor het ontvangen van gasten. Het terras is ideaal voor het genieten van het buitenleven, met comfortabele loungestoelen en een eethoek met uitzicht op de zee.

Deze luxe villa’s op Zakynthos bieden de ultieme ervaring van comfort, privacy en stijl. Of je nu op zoek bent naar een villa met een adembenemend uitzicht, een privézwembad of moderne luxe, er is een villa die perfect past bij jouw wensen. Met deze opties kun je genieten van een onvergetelijke vakantie op een van de mooiste eilanden van Griekenland.

Er is geen video beschikbaar. Je kunt wel de website bezoeken van Villa Olympia.

Aanbieding naar Zakynthos?
Tui

Op dit moment zijn er 65 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Logo Suntip

Suntip

Op dit moment zijn er 66 vakanties beschikbaar.

8,9
4.55/5
Corendon
Corendon

Op dit moment zijn er 71 vakanties beschikbaar.

9,4
4.55/5

Eliza was Here 

Op dit moment zijn er 48 vakanties beschikbaar.

9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De Vakantiediscounter

Op dit moment zijn er 82 vakanties beschikbaar.

8,9
4.55/5
Sunweb

Op dit moment zijn er 63 vakanties beschikbaar.

9,4
4.55/5